Παιδικά Party

Untitled-3

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΤΥ!!!

Untitled-3

Πραγματοποιήστε το πάρτυ των γενεθλίων ή της ονομαστικής γιορτής του παιδιού σας, σε ένα χώρο διαφορετικό από όλους και χαρίστε ανεξίτηλες μνήμες στους μικρούς και μεγάλους σας καλεσμένους!

Η Seferland αποτελεί έναν πρωτότυπο εναλλακτικό διαδραστικό πολυχώρο, διαμορφωμένο σε 3 επίπεδα, έτσι ώστε οι καλεσμένοι σας να μπορούν να απολαύσουν τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό τους, ενώ ταυτόχρονα τα παιδιά να μπορούν να δραστηριοποιηθούν με αποκλειστική εποπτεία έμπειρων παιδαγωγών.

Όλα τα πάρτυ έχουν χρονική διάρκεια 3-4 ώρες και μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε εντός της πρωινής ζώνης (10:30 – 14:30), είτε εντός της απογευματινής ζώνης (17:30 – 21:30).

Απολαύστε τις πλούσιες παροχές του χώρου, σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές, διαμορφώνοντας εσείς το πάρτυ σας, επιλέγοντας τις παροχές που επιθυμείτε να εντάξουμε!

Καμπίνα του Καπετάνιου2

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟΥΣ

Μπορούμε να επιλέξουμε τον χώρο παραμονής και σερβιρίσματος των καλεσμένων σας, ανάμεσα από πέντε διαφορετικούς χώρους, εξίσου άριστης διαμόρφωσης και διακόσμησης.

Κατά την διάρκεια του παιδικού πάρτυ, σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε στιγμές χαλάρωσης και συζήτησης με τους καλεσμένους σας ενώ τα παιδιά απασχολούνται σε ξεχωριστό χώρο, σε διάφορες δραστηριότητες και  παιχνίδια, υπό την συνοδεία αποκλειστικών παιδαγωγών.

Ανάλογα με το ύφος που επιθυμείτε να δώσετε στο party σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μία πληθώρα επιλογών για τους συνοδούς.

Μπορούμε να διαμορφώσουμε μαζί ένα party με πλούσια ροφήματα και βουτήματα για τους καλεσμένους σας ή  μια παιδική εκδήλωση, με επιλογή ανάμεσα από μια σειρά ατομικών μενού δεξίωσης, πλούσιες πιατέλες ή λαχταριστές πίτσες με υλικά που προσθέτετε εσείς!

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Σε κάθε παιδική μας εκδήλωση οι βασικές παροχές για τα παιδιά περιλαμβάνουν:

είσοδο σε όλους τους ορόφους και απασχόληση σε όλες τις δραστηριότητες του πολυχώρου της Seferland, απεριόριστο χυμό, βραχιολάκια ασφαλείας και αποκλειστική παιδαγωγό για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση όλων των αναγκών τους.Στις βασικές παροχές μας περιλαμβάνεται επίσης «η ώρα του φαγητού» στην παιδική τραπεζαρία με ατομικό μενού, το οποίο διαμορφώνεται εσείς, ανάμεσα από μια πλούσια ποικιλία διαφορετικών γευστικών συνδυασμών.

Στο τέλος κάθε παιδικού πάρτυ μας περιμένει μια έκπληξη, η αίθουσα αλλάζει σκηνικό γίνεται παιδική ντίσκο και ξεκινάει ο χορός!

Ανάλογα με τον αριθμό, την ηλικία και τις προτιμήσεις των παιδιών , μπορούμε να επιλέξουμε  τούρτες σε διάφορες γεύσεις και παραστάσεις, μοντέρνους ανιματέρ με διασκεδαστικά παιχνίδια, καρτούν με την μορφή των αγαπημένων μας ηρώων, πινιάτες με πλούσιο περιεχόμενο, magic show από επαγγελματίες μάγους και θεατρικά δρώμενα!

ΑΞΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ PARTY ΜΟΝΟ 199€!!!

Κράτηση χώρου (Έως 10 παιδιά και έως 15 συνοδούς)

Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται:

  • 3 ώρες παραμονής (παιχνίδι, σβήσιμο τούρτας, φαγητό, Dance show)
  • Πειρατικές προσκλήσεις
  • Αποκλειστική παιδαγωγός
  • Ατομικό παιδικό μενού (3 διαφορετικές επιλογές)
  • Απεριόριστος χυμός
  • Χορός
  • Πλούσια ροφήματα και πιατέλες με βουτήματα για τους συνοδούς
  • Εξοπλισμός/service
  • Φωτογράφος
  • Μία μηνιαία κάρτα Δωρεάν εισόδου για το παιδί που γιορτάζει            
party banner

 ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Μαζί μπορούμε να προσθέσουμε  επίσης ανάλογα τον αριθμό και τις ηλικίες των παιδιών, μοντέρνους ανιματέρ, face painting, μπαλονοκατασκευές, κλόουν, αγαπημένα καρτούνς, magic show, θεατρικά δρώμενα και πινιάτες της επιλογής σας!

  ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ

Για τους συνοδούς των παιδιών μπορούμε, να βρούμε την κατάλληλη επιλογή φαγητού και όλων των ειδών ροφημάτων, ανάμεσα από πλούσιες και διαφορετικές παροχές όπως, λαχταριστές πίτσες με υλικά της επιλογής σας, πιατέλες με διαφορετικά κρεατικά και λαχανικά, πλούσια ατομικά μενού δεξίωσης και την μοναδική επιλογή.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας  σύμβουλος διοργάνωσης της SeferLand, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε το παιδικό σας  party  εύκολα, γρήγορα και σύμφωνα με το χαρακτήρα και το κόστος που επιθυμείτε!

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1.Μετρητά

2.Πιστωτική | Χρεωστική | Προπληρωμένη κάρτα

3.Μεταφορά ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση σχετικά με τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο info@seferland.gr ή τηλεφωνικά στο 210.57.44.577.