Το Νέο Καθημερινό Πρόγραμμα μας!

  • 0 comments

Κάθε ημέρα και κάτι διαφορετικό στη Seferland! Το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα μας είναι εδώ έτοιμο να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους μοναδικές συγκινήσεις και ατέλειωτες ώρες διασκέδασης, μάθησης και παιχνιδιού!

Κάθε απόγευμα στις 18.00 σας περιμένουμε για να περάσουμε όμορφες στιγμές με τους μικρούς μας φίλους!

Ξεκινάμε τις Δευτέρες και τις Πέμπτες λοιπόν με την OPEN DAY MUSEUM, στον 2ο όροφο στην Καμπίνα του Καπετάνιου, μικροί και μεγάλοι ταξιδεύουν στον Χρόνο και την Ιστορία. Έντεκα Μακέτες από ιστορικά γεγονότα του Ελληνισμού, τις οποίες ο Μάρκος ως «Προφέσορας της Ιστορίας» παρουσιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

Τρίτες με το FACEPAINTING ελάτε να σας μεταμορφώσουμε σε πειρατές, ιππότες, νεράιδες, γοργόνες, Spiderman, Batman ή ό,τι άλλο θέλετε εσείς με εντυπωσιακά χρώματα, και μόνο με ειδικά υποαλλεργικά προϊόντα.

Κάθε Τετάρτη οι απίθανες ΜΠΑΛΟΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ με ζωάκια, λουλουδάκια, καρδούλες και πολλά άλλα απίθανα σχέδια για όλους τους μικρούς μας φίλους.

Τέλος, τις Παρασκευές ελάτε να απολαύσετε μοναδικές παραστάσεις στη θεατρική σκηνή της Seferland με τίτλο ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ με τους: Καραγκιόζη, Κολλητήρι, Χατζηαβάτη, Μπάρμπα-Γιώργο, Μορφονιό, Βεληγκέκα και όλους τους αξέχαστους ήρωες του θεάτρου σκιών!

Share Social