Η Αντίστροφη Μέτρηση για το Summer Camp Ξεκίνησε

  • 0 comments

Το Seferland Summer Camp είναι μια κατασκήνωση χωρίς διανυκτέρευση που εξασφαλίζει στους εργαζόμενους γονείς την οργανωμένη απασχόληση των παιδιών τους από Δευτέρα έως Παρασκευή και ξεκινάμε αμέσως μετά το κλείσιμο των σχολείων!

Ωράριο

Οι ώρες προσέλευσης είναι από τις 7:15 π.μ. έως τις 9:00 π.μ. και οι ώρες αποχώρησης από τις 2:00 μ.μ. έως τις 4:00 μ.μ., ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον παραμονής έως τις 6:00 μ.μ.

Προσέλευση & αποχώρηση

Η προσέλευση & η αποχώρηση των παιδιών από τη Seferland πραγματοποιείται με ιδία μέσα. Για την παραλαβή των παιδιών από το χώρο μας απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του συνοδού που έχετε δηλώσει ότι μπορεί να παραλαμβάνει το παιδί. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται χωρίς την παρουσία γονέων.

34443545

Δραστηριότητες

Κάθε ημέρα περιλαμβάνει και ένα διαφορετικό θέμα και κάθε θεματική ώρα είναι και μια διαφορετική δραστηριότητα. Κάθε εβδομάδα περιλαμβάνει ξεχωριστές δραστηριότητες. Όλες οι δραστηριότητες του προγράμματος έχουν βιωματικό χαρακτήρα και πραγματοποιούνται με την ένταξη των παιδιών σε μικρότερες ομάδες.

Το φαγητό

Στα παιδιά προσφέρουμε πρωινό και κολατσιό από φρέσκα υλικά. Φρέσκα φρούτα, χυμούς, κέικ, ψωμάκια με μερέντα, μαρμελάδα σε διαφορετικές γεύσεις, μέλι και τυρί. Ένα ελαφρύ μεσημεριανό μπορούν να φέρουν όσοι γονείς το επιθυμούν απ΄το σπίτι. Μας αφήνετε το φαγητό των παιδιών το πρωί κατά την προσέλευση σας και εμείς το σερβίρουμε οργανωμένα στα παιδιά. Υπάρχει και η δυνατότητα ένταξης του παιδιού σας στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα φαγητού εφόσον το επιθυμείτε.

Εκδρομές

Η συμμετοχή στις εκδρομές είναι προαιρετική με επιπλέον χρέωση συμμετοχής. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να συμμετάσχει το παιδί σας, παραμένει στη Seferland και παρακολουθεί  το ημερήσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων χωρίς επιπλέον χρηματική επιβάρυνση.

Είστε έτοιμοι για εγγραφή; Κάντε κλικ ΕΔΩ και προλάβετε τώρα και τις μοναδικές εκπτώσεις μας.

 

 

Share Social