Παιδικά Party μόνο από 190€!

Έως 10 παιδιά και έως 15 συνοδούς

3,5 ώρες παραμονής – Πειρατικές προσκλήσεις -Αποκλειστική παιδαγωγός-
Ατομικό παιδικό μενού- 1 ατομικό χυμό-
Χορός- Πλούσια ροφήματα και πιατέλες με βουτήματα για τους συνοδούς- Εξοπλισμός/service- Φωτογράφος & μια μεγάλη δωρεάν φωτογραφία του παιδιού που γιορτάζει

Super Δώρο για το παιδί που γιορτάζει
3 μήνες ελεύθερη είσοδο!

Η Seferland Εμπιστεύεται

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΤΥ!!!

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟΥΣ

Μπορούμε να επιλέξουμε τον χώρο παραμονής και σερβιρίσματος των καλεσμένων σας, ανάμεσα από πέντε διαφορετικούς χώρους, εξίσου άριστης διαμόρφωσης και διακόσμησης.

Κατά την διάρκεια του παιδικού πάρτυ, σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε στιγμές χαλάρωσης και συζήτησης με τους καλεσμένους σας ενώ τα παιδιά απασχολούνται σε ξεχωριστό χώρο, σε διάφορες δραστηριότητες και  παιχνίδια, υπό την συνοδεία αποκλειστικών παιδαγωγών.

Ανάλογα με το ύφος που επιθυμείτε να δώσετε στο party σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μία πληθώρα επιλογών για τους συνοδούς.

Μπορούμε να διαμορφώσουμε μαζί ένα party με πλούσια ροφήματα και βουτήματα για τους καλεσμένους σας ή  μια παιδική εκδήλωση, με επιλογή ανάμεσα από μια σειρά ατομικών μενού δεξίωσης, πλούσιες πιατέλες ή λαχταριστές πίτσες με υλικά που προσθέτετε εσείς!

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Σε κάθε παιδική μας εκδήλωση οι βασικές παροχές για τα παιδιά περιλαμβάνουν:

είσοδο σε όλους τους ορόφους και απασχόληση σε όλες τις δραστηριότητες του πολυχώρου της Seferland, 1 ατομικό χυμό, βραχιολάκια ασφαλείας και αποκλειστική παιδαγωγό για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση όλων των αναγκών τους.Στις βασικές παροχές μας περιλαμβάνεται επίσης “η ώρα του φαγητού” στην παιδική τραπεζαρία με ατομικό μενού, το οποίο διαμορφώνεται εσείς, ανάμεσα από μια πλούσια ποικιλία διαφορετικών γευστικών συνδυασμών.

Στο τέλος κάθε παιδικού πάρτυ μας περιμένει μια έκπληξη, η αίθουσα αλλάζει σκηνικό γίνεται παιδική ντίσκο και ξεκινάει ο χορός!

Ανάλογα με τον αριθμό, την ηλικία και τις προτιμήσεις των παιδιών , μπορούμε να επιλέξουμε  τούρτες σε διάφορες γεύσεις και παραστάσεις, μοντέρνους ανιματέρ με διασκεδαστικά παιχνίδια, καρτούν με την μορφή των αγαπημένων μας ηρώων, πινιάτες με πλούσιο περιεχόμενο, magic show από επαγγελματίες μάγους και θεατρικά δρώμενα!

ΑΞΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ PARTY ΜΟΝΟ 190€!!!

Κράτηση χώρου (Έως 10 παιδιά και έως 15 συνοδούς)

Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται:

 • 3,5 ώρες παραμονής (παιχνίδι, σβήσιμο τούρτας, φαγητό, Dance show)
 • Πειρατικές προσκλήσεις
 • Αποκλειστική παιδαγωγός
 • Ατομικό παιδικό μενού (3 διαφορετικές επιλογές)
 • 1 ατομικό χυμό
 • Χορός
 • Πλούσια ροφήματα και πιατέλες με βουτήματα για τους συνοδούς
 • Εξοπλισμός/service
 • Φωτογράφος
 • Μια μεγάλη δωρεάν φωτογραφία του παιδιού που γιορτάζει
 • Μία 3μηνη κάρτα Δωρεάν εισόδου για το παιδί που γιορτάζει            

 ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Μαζί μπορούμε να προσθέσουμε  επίσης ανάλογα τον αριθμό και τις ηλικίες των παιδιών, μοντέρνους ανιματέρ, face painting, μπαλονοκατασκευές, κλόουν, αγαπημένα καρτούνς, magic show, θεατρικά δρώμενα και πινιάτες της επιλογής σας!

  ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ

Για τους συνοδούς των παιδιών μπορούμε, να βρούμε την κατάλληλη επιλογή φαγητού και όλων των ειδών ροφημάτων, ανάμεσα από πλούσιες και διαφορετικές παροχές όπως, λαχταριστές πίτσες με υλικά της επιλογής σας, πιατέλες με διαφορετικά κρεατικά και λαχανικά, πλούσια ατομικά μενού δεξίωσης και την μοναδική επιλογή.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας  σύμβουλος διοργάνωσης της SeferLand, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε το παιδικό σας  party  εύκολα, γρήγορα και σύμφωνα με το χαρακτήρα και το κόστος που επιθυμείτε!

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1.Μετρητά

2.Πιστωτική | Χρεωστική | Προπληρωμένη κάρτα

3.Μεταφορά ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση σχετικά με τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο sales@seferland.gr ή τηλεφωνικά στο 6934 838983 ή 210.57.44.577.