Παιδότοπος

Μοναδικός Παιδότοπος Seferland

Καθημερινά ο χώρος μας υποδέχεται μεγάλο αριθμό επισκεπτών, οι οποίοι μόνο με την τιμή της εισόδου των παιδιών, μπορούν να απολαύσουν τις παροχές μας, οι οποίες περιλαμβάνουν, απασχόληση των παιδιών σε ποικίλες δραστηριότητες και παιχνίδια σε δύο διαφορετικά επίπεδα, 1 ατομικό χυμό για τα παιδιά. Οι συνοδοί θα μπορούν να χαλαρώσουν σε έναν από τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των αναψυκτηρίων μας, αφήνοντας τα παιδιά σε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον.

Οι ειδικά εκπαιδευμένοι παιδαγωγοί της Seferland αναλαμβάνουν καθημερινά την απασχόληση των παιδιών, στον πιο όμορφο και μοναδικό χώρο για παιδιά στην Αθήνα!

Παράλληλα οι γονείς μπορούν να απολαύσουν το ρόφημά τους, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του πειρατικού μας καραβιού. Με την είσοδο σας στη Seferland θα συναντήσετε όχι έναν κλασσικό παιδότοπο, αλλά έναν πρωτότυπο πολυχώρο φαντασίας και δημιουργίας. Στο βυθό της θάλασσας σας περιμένουν οι γοργόνες, τα ψάρια και το γιγάντιο χταπόδι, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε με εναλλακτικά παιχνίδια. Φεύγοντας από το χώρο του βυθού και τρυπώνοντας στα αμπάρια του πειρατικού μας πλοίου, ξεκινά το ξέφρενο παιχνίδι ανάμεσα στους πειρατές, αλλά και το ταξίδι στη γνώση μέσα από τα βιβλία μας. Στη θεατρική σκηνή της Seferland σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε κουκλοθεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών και απίθανα θεατρικά δρώμενα.

Επισκεφτείτε τη Seferland μόνο με την τιμή εισόδου του παιδιού χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση για τους συνοδούς και περιηγηθείτε στα 1.500 τ.μ. του μαγευτικού μας χώρου.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ

  • Είσοδος τα Σαββατοκύριακα στο Βυθό της θάλασσας, στα Αμπάρια του καραβιού και στην Καμπίνα του καπετάνιου.
  • 1 ατομικό χυμό
  • Δώρο μια μπαλονοκατασκευή

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.30 – 21.30 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 10.30 – 21.30
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ 7 € ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

  • 7€ το Σαββατοκύριακο και περιλαμβάνει  κατανάλωση 1 ατομικού χυμού.

  • Οι συνοδοί των παιδιών δεν πληρώνουν είσοδο.

  • Είσοδος για ανέργους,  τρίτεκνους,  πολύτεκνους 5€ (Με επίδειξη της Κάρτας)