ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ
ΟΧΙ ΜΟΝΟ…


Η Seferand είναι ένας πρωτότυπος χώρος για παιδιά, ο οποίος συνδυάζει διασκέδαση, ψυχαγωγία, φαντασία, δημιουργική απασχόληση & εκπαίδευση. Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο Περιστέρι σε ένα τριώροφο κτίριο με τη μορφή πειρατικού καραβιού! Ο χώρος μας δημιουργήθηκε με έμφαση στην αρχιτεκτονική λεπτομέρεια και διακόσμηση που εξάπτει την φαντασία μικρών και μεγάλων, με την υπογραφή της καταξιωμένης σκηνογράφου Δέσποινας Βολίδη. Ένας χώρος σκηνικό που σας βγάζει από την καθημερινότητα και σας ταξιδεύει στη μαγεία!

Καθημερινά ο χώρος μας υποδέχεται μεγάλο αριθμό επισκεπτών, οι οποίοι  μπορούν να απολαύσουν τις παροχές μας, οι οποίες περιλαμβάνουν, απασχόληση των παιδιών σε ποικίλες δραστηριότητες και παιχνίδια σε δύο διαφορετικά επίπεδα, . Οι συνοδοί θα μπορούν να χαλαρώσουν σε έναν από τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των αναψυκτηρίων μας, αφήνοντας τα παιδιά σε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον.

Οι ειδικά εκπαιδευμένοι παιδαγωγοί της Seferland αναλαμβάνουν καθημερινά την απασχόληση των παιδιών, στον πιο όμορφο και μοναδικό χώρο για παιδιά στην Αθήνα!

Παράλληλα οι γονείς μπορούν να απολαύσουν το ρόφημά τους, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του πειρατικού μας καραβιού. Με την είσοδο σας στη Seferland θα συναντήσετε όχι έναν κλασσικό παιδότοπο, αλλά έναν πρωτότυπο πολυχώρο φαντασίας και δημιουργίας. 

Σας περιμένουμε

Σαββατοκύριακο στη SEFERLAND

7€ Η ΕΙΣΟΔΟΣ
στον πολυχώρο
SEFERLAND