Σχετικά με μας

Seferland – Πολυχώρος Ψυχαγωγίας & Εκπαίδευσης

Η εταιρία μας δημιουργήθηκε το 2012, με κύριο στόχο να γίνει ένας πρωτότυπος χώρος συνάντησης μικρών και μεγάλων, που να μπορεί να προσφέρει άφθονα παιδικά χαμόγελα και λίγες στιγμές οικογενειακής ευτυχίας. Για την επίτευξη αυτού του οράματος ένα ολόκληρο τριώροφο κτίριο στο Περιστέρι, μετατράπηκε σε πειρατικό καράβι. Από τότε, έως και σήμερα, εργαζόμαστε για τον καλύτερο σχεδιασμό εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων με γνώμονα πάντοτε, την αγάπη και τον σεβασμό προς τα παιδιά!

ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα ολόκληρο 3όροφο μετατράπηκε σε πειρατικό καράβι με την υπογραφή της καταξιωμένης σκηνογράφου Δέσποινας Βολίδη. Ένας χώρος σκηνικό που θα σας βγάλει από την καθημερινότητα μαγεύοντας μικρούς και μεγάλους!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Στην καμπίνα του καπετάνιου, θα ταξιδέψουμε στο χρόνο & την ιστορία μέσα από 11 μακέτες από ιστορικά γεγονότα του Ελληνισμού (από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή).

ΠΑΡΤΥ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ & ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Πάρτι κι εκδηλώσεις έκπληξη, με κορυφαία στιγμή τις παραστάσεις για παιδιά στο θέατρο που διαθέτει ο χώρος (στον πρώτο όροφο), με τον Μάρκο Σεφερλή να χαρίζει γέλιο και να ανεβάζει τις διαθέσεις

ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ

Καθημερινά στη Seferland αναλαμβάνουμε τη φύλαξη των μικρών φίλων, ώστε οι γονείς να έχουν τον δικό τους ελεύθερο χρόνο, μόνο με την τιμή εισόδου και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Εκδηλώσεις

Στη θεατρική σκηνή της Seferland, σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε κουκλοθεατρικές παραστάσεις, παραστάσεις θεάτρου σκιών και απίθανα θεατρικά δρώμενα. Το μαγευτικό ταξίδι στη Seferland καταλήγει, που αλλού;
Μα στην καμπίνα του καπετάνιου. Εκεί που μικροί και μεγάλοι ταξιδεύουν στο χρόνο, μέσα από 11 μακέτες με γεγονότα της Ελληνικής ιστορίας και μυθολογίας.

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Σε κάθε όροφο της Seferland, βρίσκονται εξειδικευμένοι παιδαγωγοί οι οποίοι έχουν ως κύριο μέλημά τους την απασχόληση των παιδιών με δραστηριότητες, σ’ ένα ασφαλές περιβάλλον

PARTY

Διοργανώνουμε κάθε είδους παιδική εκδήλωση, party, γιορτή, γενέθλια, βάπτιση καθώς και εταιρικές ή σχολικές εκδηλώσεις. Ειδικά για τα σχολεία σχεδιάζουμε οργανωμένα προγράμματα που συνδυάζουν εκπαίδευση και ψυχαγωγία.

ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Οι συνοδοί μπορούν να «χαλαρώσουν» απολαμβάνοντας τον καφέ τους, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των αναψυκτηρίων μας.

Ανθρώπινο δυναμικό

Στο πλούσιο ανθρώπινο δυναμικό μας ανήκουν έμπειροι παιδαγωγοί όπως εκπαιδευτικοί διαφόρων ειδικοτήτων, νηπιαγωγοί, βρεφονηπιοκόμοι, θεατρολόγοι και παιδοψυχολόγοι, αλλά επίσης και πλήθος επιλεγμένων συνεργατών όπως οι ηθοποιοί, καλλιτέχνες και εμψυχωτές. Παράλληλα για την εξασφάλιση της μέγιστης ποιότητας στις υπηρεσίες μας, είμαστε ο μοναδικός χώρος ο οποίος διαθέτει Υπεύθυνο Ποιότητας!

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας πηγάζει από την συναίσθηση του χρέους και της ευθύνης που έχουμε απέναντι στα παιδιά και για τον σκοπό αυτό εργαζόμαστε συνεχώς μέσα από την προσεκτική επιλογή των συνεργατών μας, αλλά και της συνεχούς εκπαίδευσης και παρακολούθησης εκπαιδευτικών σεμιναρίων, που σχεδιάζουμε για το προσωπικό μας!

Τι είπαν για μας

Εικονική περιήγηση