Πραγματική Διασκέδαση
στην κατασκήνωση της Seferland

Χωρίς διανυκτέρευση, από Δευτέρα έως Παρασκευή

Το Seferland Summer Camp είναι μια κατασκήνωση χωρίς διανυκτέρευση που εξασφαλίζει στους εργαζόμενους γονείς την οργανωμένη απασχόληση των παιδιών τους από Δευτέρα έως Παρασκευή. 

Έναρξη αμέσως μετά το τελευταίο κουδούνι!

Ξεκινάμε αμέσως μετά το κλείσιμο των σχολείων.

Ωράριο

Οι ώρες προσέλευσης είναι από τις 7:15 π.μ. έως τις 9:00 π.μ. και οι ώρες αποχώρησης από τις 2:00 μ.μ. έως τις 4:00 μ.μ., ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον παραμονής έως τις 6:00 μ.μ.

Προσέλευση & αποχώρηση

Η προσέλευση & η αποχώρηση των παιδιών από τη Seferland πραγματοποιείται με ιδία μέσα. Για την παραλαβή των παιδιών από το χώρο μας απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του συνοδού που έχετε δηλώσει ότι μπορεί να παραλαμβάνει το παιδί. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται χωρίς την παρουσία γονέων.

Σας ενδιαφέρει;

Όσοι από εσάς εκδηλώσετε ενδιαφέρον μέσω της φόρμας και εγγραφείτε στο Summer Camp κερδίζετε 1 μήνα δωρεάν ελεύθερη είσοδο στη Seferland!

Επικοινωνια

Πολλές δραστηριότητες!

Κάθε ημέρα περιλαμβάνει και ένα διαφορετικό θέμα και κάθε θεματική ώρα είναι και μια διαφορετική δραστηριότητα. Κάθε εβδομάδα περιλαμβάνει ξεχωριστές δραστηριότητες.

Όλες οι δραστηριότητες του προγράμματος έχουν βιωματικό χαρακτήρα και πραγματοποιούνται με την ένταξη των παιδιών σε μικρότερες ομάδες.

Δείτε το πρόγραμμα

Το φαγητό μας!

Στα παιδιά προσφέρουμε πρωινό και κολατσιό από φρέσκα υλικά. Φρέσκα φρούτα, χυμούς, κέικ, ψωμάκια με μερέντα, μαρμελάδα σε διαφορετικές γεύσεις, μέλι και τυρί.

Ένα ελαφρύ μεσημεριανό μπορούν να φέρουν όσοι γονείς το επιθυμούν απ΄το σπίτι. Μας αφήνετε το φαγητό των παιδιών το πρωί κατά την προσέλευση σας και εμείς το σερβίρουμε οργανωμένα στα παιδιά. Υπάρχει και η δυνατότητα ένταξης του παιδιού σας στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα φαγητού εφόσον το επιθυμείτε.

Δείτε αναλυτικά

Οι εκπαιδευτές μας

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της Seferland αποτελείται από έμπειρους παιδαγωγούς διαφόρων ειδικοτήτων όπως νηπιαγωγοί, εκπαιδευτικοί, γυμναστές, θεατρολόγοι και παιδοψυχολόγοι.

Το πρόγραμμα

Κάθε ημέρα περιλαμβάνει και ένα διαφορετικό θέμα και κάθε θεματική ώρα είναι και μια διαφορετική δραστηριότητα. Κάθε εβδομάδα περιλαμβάνει ξεχωριστές δραστηριότητες.Το πρόγραμμα προσαρμόζεται στις διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.

Δροσερό περιβάλλον

Τις ημέρες που δεν πάμε εκδρομή, όλες οι αίθουσες μέσα στο συγκρότημα της Seferland κλιματίζονται.

Δώρο

Όσοι από εσάς συμπληρώσετε την online φόρμα ενδιαφέροντος παίρνετε δώρο 3 δωρεάν εισόδους στον πολυχώρο μας.

Έτοιμοι για εγγραφή;

Ναι!

1 εβδομάδα

90

Μόνο

2 εβδομάδες

175

Μόνο

3 εβδομάδες

255

Μόνο

4 εβδομάδεςΣυμφερει!

330

Μόνο

• 75€ για κάθε επιπλέον εβδομάδα συμμετοχής

• Για το αδελφάκι υπάρχει έκπτωση 10%. • Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. • Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις τιμές

Έξτρα Χρεώσεις

*Επέκταση Παραμονής Μέχρι τις 18:00   3€ /Ημέρα