Το Summer Camp της Seferland είναι ένα ψυχαγωγικό και παράλληλα επιμορφωτικό πρόγραμμα, που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να απολαύσουν, τις ημέρες που τα σχολεία είναι κλειστά, παίζοντας και διασκεδάζοντας σ΄ ένα εναλλακτικό περιβάλλον. Η φιλοσοφία του σχεδιασμού του προγράμματος  και ο τρόπος που υλοποιείται, από τους παιδαγωγούς της Seferland, αποβάλλει το χαρακτήρα του σχολείου από τη σκέψη των παιδιών, δίνοντας την αίσθηση διακοπών ενώ παράλληλα καλλιεργεί το πνεύμα της ομαδικότητας, της συνεργασίας, εμπλουτίζει τις γνώσεις τους και αναπτύσσει τις δεξιότητές τους.

Όλες οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες με τη βιωματική μέθοδο προσέγγισης. Επιπλέον καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος γίνεται χρήση της Αγγλικής γλώσσας (μέσα από παιχνίδια), με προσαρμογή στις εκάστοτε ηλικιακές απαιτήσεις.

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό αποτελείται από έμπειρους παιδαγωγούς διαφόρων ειδικοτήτων. Μέσα από τη συνεχή παρακολούθηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την ασφάλεια και την ποιοτική απασχόληση των παιδιών.

Η φιλοσοφία του Seferland Summer Camp βασίζεται στο τρίπτυχο

  • Ασφάλεια
  • Ποιοτική απασχόληση 
  • Σεβασμός στη διαφορετικότητα των παιδιών

Όλες οι αίθουσες μέσα στο συγκρότημα της Seferland κλιματίζονται.